30 mei 2011

spaghettitopdit topje was eigenlijk niet voor haar... Ze mocht hem eens aan voor de foto, maar eens ze hoorde dat het voor iemand anders was wou ze hem zelf houden. Het is al een tijdje geleden dat ik nog iets voor haar gemaakt heb, ik ben wel constant met vanalles en nogwat bezig oa reparaties, daardoor heeft ze misschien de indruk dat ze wat achteruitgestoken wordt.

Ze mag het topje houden en deze avond heb ik al een ander gemaakt, daar neem ik morgen dan een foto van als ze naar school is.

Het velourmotief komt van knip, ik dacht dat het iets rozer ging zijn, vandaar dat er een getipte strook aangezet is met een rood satijnen lintje28 mei 2011

nog een rokje
nog eens een rokje op verzoek,

en nu moet ik eens dringend aan de slag voor de kinderen


5 mei 2011

XenodieMorgen is het feest voor de kleuters.

Er zijn twee ouderparen die in het huwelijksbootje stappen, de kindjes van de 3 kleuterkassen gaan naar het gemeentehuis om er een dansje te doen en rozenblaadjes te gooien.

Vandaag dus nog vlug een Xenodie in elkaar gezet, onderaan de zoom zit er een gefronste strook tule. Terwijl ik bezig was zat juffrouw in mijn doos met bandjes en ze haalde er een blauw pailletteband uit, dit moest op de jurk want het is toch feest hé mama.

Hij is in maat 122/128 en eigenlijk meer dan ruim genoeg.